הוספת הודעההוספת תגובה פורום אימון אישי ופיזיולוגיה של המאמץ - ראש הפורום

חומצה סטארית

איילת גלעדי(21.8.2014, 17:57)

שאלתך לא ממש נוגעת לתחומי פורום זה אולם באופן כללי זו חומצת שומן רוויה. שמה ניתן לה מתוך מילה יוונית אשר פירושה חלב (עם צירה וסגול, כמו חלב של נר). ואכן מוסיפים אותה לנרות , משמשת להקשחה של מוצרים שונים וחלק ממוצרי קוסמטיקה שונים.

בברכה,
איילת גלעדי
פיזיולוגית קלינית
מנהלת שיקום הלב במרכז O2