הוספת הודעההוספת תגובה פורום מחלות כבד - ילדים - ראש הפורום

תוצאות בדיקה שלא בנורמה

שמרית(9.10.2007, 13:04)

שלום רב,

נועה בת 10.5 חודשים.

אנו מתחילים מעקב אנדוקרנית עקב העובדה שהיא לא גדלה . היא לא נמצאת באחוזונים.

ביצענו בדיקות לפני התור בעוד שבועיים. אשמח להסבר היות ורוב הדברים נמצאים מחוץ לטווח.

27- 0 U/L 67
GOT (AST)

31- 0 U/L 45
GPT (ALT)
33- 0 U/L 12
GGT
126- 37 U/L 359
ALK. PHOSPHATASE
480- 130 U/L 811
LDH
167- 0 U/L 299
CPK
TSH
6.5- 3.5 pmol/L 7.3
T3- FREE
20.9- 11.4 pmol/L 12.7
T4- FREE


תודה רבה