הוספת הודעה פורום אונקולוגיה ילדים - ראש הפורום

פירוש בדיקת דם

אביבית(30.1.2008, 20:04)

שלום רב,

בני בן השנתיים וחצי חולה במהלך החודשיים האחרונים לסירוגין, לפני כשלושה שבועות טופל באנטיביוטיקה ואובחן עם דלקת ריאות.

כעת חום שבוע שעבר, ושוב חום מיום ראשון .

אלה תוצאות בדיקת הדם(אציין כי יש לו דלקת גרון- עדיין אין תשובת משטחלאחר בדיקת א.א.ג) מטופל באוגמנטין.

אני מבקשת הסבר תוצאות הבדיקה באופן כללי.

תודה מראש,

אביבית.

ת.ז : שם : תאריך לידה : מין :
מס הזמנה
990390050
מתאריך
10:11 30/01/2008
רופא מזמין
חיימוף משה
גורם מזמין
מגדלי המאה
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
1 13.0- 5.0 K/ul 19.6
WBC
5.30- 4.50 M/ul 4.16
RBC
16.0- 13.0 g/dl 10.7
HB
16.0- 11.0 % 16.2
RDW-CV
49.0- 37.0 % 31.7
HCT
31.0- 26.0 pg 25.7
MCH
36.7- 33.0 g/dl 33.8
MCHC
98.0- 78.0 fL 76.2
MCV
4.00- 0.10 0.30
PCT
450- 150 K/ul 309
PLT
13.0- 4.0 fL 9.7
MPV
- +
MICROCYTOSIS-DIF
3.0- 0.0 % 6.0
STABS %-DIF
60.0- 40.0 % 68.0
NEUTROPHILS%-DIF
7.0- 0.0 % 1.0
EOSINOPHILS%-DIF
50.0- 35.0 % 16.0
LYMPHOCYTES %-DIF
8.0- 2.0 % 9.0
MONOCYTES%-DIF
- 1.2
STABS abs-DIF
8.0- 1.5 13.3
NEUTROPHILS abs-DIF
0.6- 0.0 0.2
EOSINOPHILS abs-DIF
6.5- 1.5 3.1
LYMPHOCYTES abs-DIF
1.0- 0.2 1.8
MONOCYTES abs-DIF
- ++
TOXIC GRANUL.-DIF
פירוט הערות
מציין הערה
1
מקרה ידוע