עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
רגע! ענת! עוד משווו
ענת(ליאור שחר זיו) (12.1.2007, 9:53)בעבר הייתי מבשלת חמין עם גידים, רגל וכו', היום החמין שלי קל, פשוט ו....ללקק ת'אצבעות. אמא של חברה נתנה לי את המתכון, היתה בשלנית באולמות בדרום בנתיבות.
אתמול כתבתי אותו לחברה מהממת והחלטתי לשמור את המתכון בקובץ. אם את צריכה עוד משו אני כאמור מציצה מידי פעם. יאלללה עזבי תמחשב ולכי למטבח.
ח...חמ... חמי...חמין לשבת:O )
להניח בתחתית הסיר בשר או עוף או שניהם. תפו"א כמה שרוצים,
כנל ביצים, בצל קלוף וחצוי, לפזר מעל חומוס, שעועית לבנה
וחצי כוס חיטה שטופה או גריסים.
לפזר מעל: כף פפריקה
2 כפות א. מרק
כפית פלפל שחור
מעט כורכום ומעט מלח.
1/2 כוס שמן, אפשר פחות. למלא מים עד גובה החמין, להביא לרתיחה,
לבשל 30 דק' ולכבות. להניח על הפלטה או בתנור בחום של שבת.
עד הבוקר, אם חסר נוזלים, להוסיף 1/4 כוס. בתאבון.