עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
מתכון לפילה או עם עצמות?
זהבית (1.3.2007, 21:35)אהההה.
טוב אז את יכולה למרוח בשמן זית, קצת שום כתוש, מלח, פלפל שחור גרוס גס,וטיפונת יין לערבב היטב למרוח מעל ולתנור ל-15 דק מכוסה בנייר אלומיניום!!! שלא יתייבש. לזה שבוואקום יש נטיה להתייבש מהר כי הוא פילה והוא דק יחסית.
את גם יכולה לעשת ממנו פרוסות פרוסות ולשים בתבנית : פרוסות של פלפל אדום פרוסות של בצל את פרוסות הדג ומעל פרוסות עגבניה.
בקעירת לערבב שמן זית, שום כתוש מלח פלפל ופפריקה מתוקה (אלא אם אתם אוהבים קצת פיקנטי אז אפשר פפריקה חריפה) לערבב היטב עם חצי כוס מים ולשפוך על הדג לכסות באלומיניום ולתנור 10 דק אחכ להוריד הכיסוי ועוד 5-7 דק. יש פחות חשש לייבוש בגלל העגבניות מעל ובגלל שכאשר היה מכוסה התבשל בעיקר באדים של המים.