2-4 דגי אמנון טריים מנוקים 1-2 לימונים גדולים - לסחוט למיץ קורט מלח גס פלפל שחור גרוס זעתר יבש, מעט כמון, 2-3 כפיות פפריקה מתוקה פלפל חריף קצוץ (למי שאוהב) 4-5 גבעולי סלרי צרור פטרוזיליה/שמיר/כוסברה 1-2 בצלים פרוסים 1/2 כוס שמן זית 1 קופסא עגבניות מרוסקות 1/2 כוס יין לבן 4-5 פרוסות לימון כבוש
לרוטב שום: __________
1/2 ראש שום קלוף וכתוש דק מעט חומץ לבן, מים, מלח, מיץ לימון, פטרוזיליה/שמיר קצוצים, 2 כפות שמן זית
לערבב כל חומרי הרוטב ולשפוך על הדגים המוכנים. |