עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
שימרית- סוד של חמותי
מאיה (אמא של אדם) (8.6.2007, 12:00)חמותי עושה את הקציצות הכי עדינות וטעימות בעולם...אפילו לאמא שלי, שתחיה , אין קציצות כאלה.
אז ככה- בשר הודו לבן או עוף טחון, פטרוזיליה, מלח , פילפל, אפשר גם שום כתוש (היא לא מוסיפה), לחם לבן ללא קרום להרטיב ולסחוט ותפוח אדמה בינוני מבושל,
לרסק את הכל או להעביר דרך מטחנת בשר ולשחק עם זה קצת כמו עם בצק, לקחת חתיכה ולזרוק, לקחת ולזרוק...כן נשמע מטורף, לזרוק כמובן בחזרה לקערה, לא לפח חה חה חה, אבל זה נותן אווריריות לבשר.
אז לטגן רגיל.....
הקציצות יוצאות עדינות וטעימות מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!