עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
עגבניות
אלה (8.7.2005, 11:30)תחתחי לרבעים ותייבשי בתנור בחום נמוך- שימי מתחת נייר אפיה כי זה ממש נדבק- הכמות מצטמצמת ל רבע בערך (המתכון המקורי הוא עם עגבניות שרי) , אפשר להוסיף מלח גס כדי לזרז את הוצאת הנוזלים,כשזה מוכן מסדרים בצנצנת עם עלי בזיליקום טריים ושום ומכסים בשמן זית- זה מעדן בסנדוויץ מלחם חי ואיזו גבינה טובה או סלמון..... אממממ
ואפשר גם להשתמש בזה באפיית לחמים ולחמניות או ברטבים למיניהם- חבל"ז
עשית לי חשק לארוחת בוקר..... נראה אם הקטנצ'יק לא יתעורר מהדלת של המקרר :-)