פורומים חדשים
כלים שימושיים
בורקס בשר -מתכון.
(אמאל'ה 5), (18.9.2008, 19:46)חבילת בצק עלים + מעט קמח.
500 גרם בשר בקר טחון
בצל קטן
חופן צונוברים.
לגרר בצל במגררת ולשים במחבת עם מעט שמן זית, לאדות מס' דקות ], להוסיף חופן צנוברים ולאדות עד שהצנובים זהובים (אך לפני שהבצל נשרף (-: ) להוסיף בשר ולטגן עד שנייה פרורי, לטבל במלח פלפל שחון פלפל אנגלי מעט כמון ולמי שאוהב קינמון.
לרדד מעט את בצק העלים לגודל התבנית ולשים בתבנית על נייר אפייה, לערום חופנים של בשר (בערך כף) בערימות ולשמוח ביינהם על מרחק של סנטימטר מכל הכיוונים (אצלי בתבנית זה יוצא 25 ערימות) לרדד שוב בצק עלים לאותו הגודל ולשים מעל,ללחוץ בעדינות על הבצק כדי שתראו איפה הערמות להדק היטב בצדדים ובעזרת סכין חדה (עדיף לא משוננת) לחתוך לריבועים לפ הבשר.
לאפות בחום של 200 -220 עד שמשחים יפה.