הוספת הודעההוספת תגובה פורום הפרעות חרדה - ראש הפורום

שינוי תרופתי

ד"ר יששכר הרמן(16.10.2020, 16:08)

לוסטרל יכול לגרום לאי שקט.

לא כל אי שקט הוא אקטיזיה.

לגבי טיפול תרופתי, הכלל הוא שטיפול שעזר בעבר נוטה לעזור שוב. ולכן תמיד כדאי לנסות אותו שנית. במקרה כשלך אם רסיטל עזר - עדיף לחזור אליו. אם לא עזר מספיק יתכן ומעבר לציפרלקס יתן את התשובה.

ציפרלקס ורסיטל הן אותה מולקולה, אך ציפרלקס בעלת השפעה חזקה יותר.

אם תחפש בפורום תמצא מקומות בהם הסברתי את ההבדל בין 2 תרופות אלה.

המחשבה לקחת תרופות "חדשות יותר" היא טעות גדולה. תרופות אינן אופנה. נעזרים במה שעוזר ולא במשהו חדש יותר.

בברכה,
ד"ר יששכר הרמן
פסיכיאטר בכיר