פורום נטורופתיה ותזונה - ראש הפורום

קנדידה

רחלי(2.10.2011, 13:12)

שלום רב בת 30 בריאה בד"כ בעקבות עצירויות נשירת שער גזים נפיחות תנודות במצבי רוח וקנדידה בנרתיק נשלחתי למעבדה רפואה שלמה ונמצאה קנדידה ברמה 3+ בצואה ובנרתיק +2

אצל רופא המשפחה שלי הומלץ על טיפול של חודש פולוקנל פעם בבשבוע לחודש לאחר מכן פרוביוטיקה פמינה לחודש ולא עזר חזר הגרד והנפיחות , הומלץ ע"י רוקח מוצרים של סולגאר אך לא מש הועילו לי ,,,,,,,,,,,, לאחר משא ארוך הגעתי למוצרים של הביוקר שהם ממש ממש יקרים אך לאחר טיפול בHEP ביו אצידופולוס וקנדינצין ממש החל שיפור עצום עם זאת אני כבר חודשיים בדיאטה נטולת סוכרים רק ממתיק סטיבים אוכלת לחם של ד"ר מרק שיפון ללא שמרים ירקות בשר/ דגים/אורז מלא / והחלפת החלב וגבינות הפרה בעיזים ותפוח אחד ליום

שאלתי עד מתי הטיפול למיגור הקנדידה? מתי מתחילים לאכול קצת יותר פירות או אפילו לחם מקמח מלא?

האם ניתן לאכול סולת (לקוסוקוס) מקמח מלא עם גלוטן?

למה הקנדידה לא מטופלת באמצעות קופ"ח ורק פרטי?

תודה ושנה טובה ומתוקה