פורומים חדשים
כלים שימושיים
שאלת קינוח
מאיה 7 (17.4.2010, 21:05)סוכריות עדשים כחולות :-)
ואם ממש בא לך להשקיע, יש את הסוכריות חלון של קרין גורן. מכירה?
אופים עוגיות רגילות מכל בצק פריך שרוצים (היא נותנת מתכון). בעזרת חותכן כוכב או אם יש לך מגן דוד עושים חור באמצע העוגיה לפני האפייה! לוקחים סוכריות כחולות שקופות (אם את מוצאת כאלה שהן לא מנטה אז סבבה) מרסקים אותן בתוך שקית לשברים קטנים ומפזרים בתוך כל חור קצת רסיסי סוכריה. אופים את העוגיות רגיל, וכשהן יוצאות מהתנור, הסוכריה נמסה בפנים וזה נראה כמו וויטראז' :-) חשוב לא לשחרר את העוגיה מהתבנית לפני קירור מלא אחרת היא מתחרבת... רק שהיא קרה לגמרי היא נשלפת בקלות.