פורום פסיכיאטריה - מבוגרים - ראש הפורום

בוספרון

דניאל(2.6.2011, 19:33)

אני סובל מהפרעת חרדה מוכללת עם המון סימפטומים גופניים שמפריעים לי במשך היום. כעיקרון אני סובל מהדבר הזה כבר 7 שנים (מאז גיל 18)

החרדה שלי מתבטאת בתקופות טובות שאני מרגיש בסדר גמור ובתקופות רעות (כמו עכשיו) שאני מרגיש מזוויע במשך כל היום (הרגשה פיזית רעה, כמעט ללא מחשבות חרדתיות)

כעיקרון אני לא כל כך רוצה לנסות נוגדי דכאון בגלל תופעות הלוואי שלהם ובגלל התנסות רעה של הרבה חברים עם התרופות האלה, ניסיתי אסיוול לטווח קצר שבאמת עזר בלהעלים את הסימפטומים הפיזים כמעט לחלוטין, אבל התרופה ממכרת ולכן זה לא הפתרון..

לאחרונה שמעתי על כדור בשם "בוספרון" או "sorbon".. קראתי קצת בפורומים בחו"ל על התרופה ואנשים מספרים שהיא עשתה פלאים לחרדה שלהם כמעט ללא תופעות לוואי. הבנתי שהתרופה לא כל כך נפוצה בשימוש בארץ ואף לא נכללת בסל הבריאות.

הייתי מעוניין לדעת מה דעתך על התרופה, האם רופאת המשפחה יכולה לרשום לי אותה או שרק פסיכיאטר, ומה המחיר שלה?

תודה.