עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
כאב ראש חד צדדי
בוקי (13.10.2008, 10:41)בן 45 מזה כחודש וחצי כאב ראש חד צדדי בצד שמאל ברקה ובמצח מעל הגבה מקרין לכל צד שמאל עד לצוואר למטה.צוואר וכתף קצת נוקשים(לדעת נוירלוג לא בהכרח קשור)
לפני שנה תופעה דומה שהיתה מערבת בה עין שמאל עם שעורה עברתי אז בירור נורולוגי+א.א.ג תקין הכאב חלף מלבד רגישות בזמן שינה על צד שמאל היתי קם עם כאב ראש כל עוד הקפדתי לישון על צד ימין תקין במשך היום.
כיום כאב כמו לפני שנה מלווה אותי 24 שעות בעוצמה משתנה יש ימים שכאב עמום וכמעט לא מורגש,יש ימים כאב בינוני עד חזק,4 ימים מכל התקופה השביתו אותי עם כאב בלתי נסבל.
חשיפה לשמש,מיזוג,ריחות,רעשים מגבירה. הכאב הכי מזכיר מגרנה רק שמגרנה חולפת תוך יום והכאב הזה מתמשך.שינה תקינה,ללא סחרחורות,ללא בחילות,בדקית עינים כולל רשתית שבוע לפני שהתחיל הסיפור היתה תקינה.
הייתי בביקורת אצל נוירולוג מבחינתו בגלל שתופעה חזרה+בדיקה נוירולוגית הוא לא מודאג הוא סיווג את כאב הראש לקבוצת כאבי ראש מסוימת שכחתי את שמה כרגע לא רואה צורך ב - ct .
הבנתי שיש כאב ראש מקבצי אבל הוא גם בא בכמה התקפים במשך היום אצלי זה כאב קבוע כל היום שעומצתו משתנה .
למרות הביקורת אני עדין לא רגוע ב-23.11 יש לי בקורת נוספת אצל הנוירולוג קבלתי כדורי אינדוביס פעמים ביום לכאב עוד לא החלטתי אם זה עוזר.
שאלותי:
1. לאיזה קבוצת כאבי ראש הוא התכוון ששיך המקרה שלי.
2.צריך עיצה מה לעשות הלאה האם כן כדאי לעשות ct למרות המלצתו שלא והאם אין סיבה לדאגה הכאב פשוט מפריע בתיפקוד יומי ומה בכלל כדאי לעשות הלאה,מודאג כיוון שזה ראש.
בתודה מראש