עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
מינונים הולכים וגדלים של מירו
מירו (5.1.2025, 1:54)שלום רב ד"ר הרמן
אני סובל מדיכאונות כרוניים משנת 1998. ניסיתי הרבה תרופות שעזרו חלקית עד שהגעתי למירו שבאמת עזרה. התייצבתי על מינונים שבין 15-30 מ"ג לפחות 10 שנים ואז זה פחת קצת אז עברתי ל45 ושוב התייצבתי להרבה שנים, בשנת 2018 עלינו ל60 מ"ג ולאחרונה המינון שוב לא הספיק אז עלינו ל75.
אני לא יודע מה הסיבה ש30 ו45 מ"ג שהספיקו לחלוטין בעבר כבר לא מספיקים ואפילו לא מורגשים. לא עליתי במשקל (כלומר היחס של משקל הגוף והמינון נשמר), המוח נשאר אותו הדבר ולא קרה כלום. למה בעצם 30 לא מגיב למרות שהגיב מצוין בעבר? יש לציין כי מספר רופאים לא מאשרים לי את המינון כי זה מעבר למינון המקסימלי ואז אני צריך לחזור לפסיכיאטר רק בשביל מרשמים. בעיה.
אבל אני גם חושש מה צופן בחובו העתיד. כל כמה שנים אני מאבד את ההשפעה וצריך להעלות את המינון, אני לא יכול להמשיך להעלות לנצח. ואני רק בן 42.
מה לדעתך אני יכול לעשות?