פורומים חדשים
כלים שימושיים
קשר לסת - אוזן
גלי (28.7.2008, 21:14)שלום רב,
אני בת 26. לפני כשנה חוויתי חוויה מאד לא נעימה כשבוקר אחד קמתי והלסת ננעלה לי - לא הצלחתי לפתוח את הפה כמעט לגמרי ליום שלם ( במקצועי אני זמרת וזה היה אחרי ערב בו שרתי יותר מהרגיל) - הלכתי למטפל בדיקור וברגע שסיים להוריד את המחטים התחיל לי כאב חזק מאד באוזן מה שהוביל ל3 שבועות של רופאים למיניהם, חדרי מיון, מרלמ"ים, כל החלק השמאלי של הפרצוף נפוח, אוזן מקופלת, דלקת אוזן חריפה מאד, שאיבות על בסיס יומי, פתיל קבוע - בקיצור, סיוט. הרופאים החליפו לי מספר פעמים אנטיביוטיקה עד שזה הצליח עם ציפרו וטיפות דקסאוטיק. במשך השנה חזרתי וטענתי שזה בא מכיוון הלסת - ולי אמרו שזה רק כאב מוקרן מהאוזן. במשך כל השנה המשכתי להרגיש את האיזור ובכל פעם שפתחתי את הפה חזק מדי הרגשתי את האוזן, כמו כן, לא היה לי נח לישון על הצד - תמיד הרגשתי שם משהו.
לפני כשבועיים זה חזר ובגדול - שרתי והתאמצתי מאד ויום למחרת נגעתי ניערתי קצת את האפרכסת - והיא בערה. הפעם ידעתי איזו אנטיביוטיקה והתהליך "נגמר" אחרי שבוע.
האוזן בסדר אבל שוב כל רופא אומר משהו אחר. אף אחד לא שולח אותי לצילמים או בדיקות אחרות אלא רק משערים ונותנים עוד תרופה. הפעם חשבו שזאת בלוטת הרוק או הלסת - ואמרו שיוכלו לבדוק רק אחרי שהאוזן תירגע. האוזן נרגעה ושבתי לרופא אף אוזן שאמר שבטוח יש לי דלקת במפרק הלסת ונתן לי איבופן 400 ל10 ימים. זה קרה היום. לא נשמע לי הגיוני בכלל. אני לא מוצאת רופא פה ולסת שעובד עם לאומית מאיזור המרכז. רק אחד בירושלים. כל הזמן צובט לי שם משהו . הרגשה של צביטה או תחושת חמוץ/מר ממש באיזור שבין האוזן ללחי. מדובר בצד אחד ובאיזור די ממוקד של כאב - והוא כן קשור לפתיחת הפה. מה עושים??? יותר מאשמח לתגובה.