הוספת הודעה פורום אפילפסיה - ראש הפורום

הישנות

ד"ר אלי הימן(31.5.2015, 8:19)

שלום רב

סיכון נמוך להישנות. מאוד תלוי בסיבה לתסמונת וסט . במידה ומדובר בבתסמונת ווסט הנובעת מפגיעה מוחית כל שהיא , הסיכון גבוה יותר בבהשוואה לתסמונת ווסט המופיעה בתינוק/ת עם רקע התפתחותי תקין , ואשר בבירור כולל MRI , אין כל הפרעה משמעותית.

בברכה,
ד"ר אלי הימן
מנהל המחלקה לנוירולוגית ילדים
והשרות הרב תחומי לאפילפסיה בילדים
מרכז רפואי אסף הרופא