הוספת הודעההוספת תגובה פורום מחלות כבד - ילדים - ראש הפורום

תפקודי כבד

לימור(25.7.2017, 7:39)
היי בתי לפני חצי שנה היה חום טחול מוגדל וכבד מוגדל הרופאה חשדה במחלת נשיקה אבל זה לא היה מחלת נשיקה תפקודי כבד היו גם גבוהים חזרתי אל הבדיקות בדיקת (GOT(ASTיצא 43 הנורמה 0-56 בדיקת )GPT(ALTיצא 17 הנורמה 0-34 בדיקת GGTיצא 11 הנורמה 0-18 האים תפקודי הכבד תקינים ?תודה