הוספת הודעה פורום כף יד - ראש הפורום

אנכונדרומה היד

ד"ר דיויד יפה(17.8.2015, 12:56)

במידה והממצא גדל וכואב אינני ממליץ על דחית הטיפול הניתוחי.

הסיכוי להתמרה ממאירה של אנכונדרומה קטנים אולם לא אפס.

ההחלמה לא ממושכת אולם יש צורך לתשובה פתולוגית לדעת מקור הנגע

שוב - אינני ממליץ על דחית הטיפול לאור תלונותיך ובמידה והעצם ישבר האופציה הטיפולית בעייתית

בהצלחה

בברכה,
ד"ר דיויד יפה
אורטופד וכירורג כף יד
מנהל היחידה לכירורגיה של היד
מרכז רפואי וולפסון