פורומים חדשים
כלים שימושיים
התמוטטות עצבים קשה
יקיר 18 (20.3.2008, 2:56)היי גידי
גם אני תמיד חשבתי שכשמתאהבים חושבים שאותו אדם הוא הכי מושלם בעולם ושאין לו מגרעות, ושזו רק הרגשה כזאת כי ממש אוהבים.
אבל זה לא רק אני אומר את זה כולם כל מי שמכיר אותה יודע שהיא שהיא באמת אדם נדיר, זה כאילו אוסף של תכונות הכי טובות לסט אחד.
זה שקשה לי להבין שאני אמצא עוד מישהי כמותה, יכול להיות שזה שקשה לי להבין שאני אמצא עוד מישהי כמותה, זה באמת בגלל שאני מאוהב, ושאיפשהו כן נמצאת מישהי בעלת תכונות כאלו, אולי מי יודע, כנראה שקשה לי לקבל את זה כי אני מאוהב ומתישהו אני אבין, אבל מה שבטוח שיהיה לאותה נערה עתידית קשה לעבור את הרף הזה .
בכל מקרה בימים אלו התחלתי לצייר, להעסיק את עצמי בדברים אחרים כמה שיותר, משתדל לא לשמוע שירים אפילו, כי כל שיר מזכיר לי אותה. אני באמת רוצה שההרגשה הזו תעבור כי זה ממוטט.
גידי בכל אופן תודה על ההבנה ועל העידוד, אני מודה לך מאוד על הניסיון לעזור אני אשתדל לעזור לעצמי גם כן עם ההרגשה הזו ולתת באמת לזמן להוציא אותה מהראש ומהלב שלי.
תודה רבה ולילה טוב .