עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
העדר מחזור
אלה (27.11.2008, 11:46)שלום רב,
לפני כחמישה חודשים הפסקתי לקחת גלולות על מנת להכנס להריון. מחזור ראשון קיבלתי אחרי שישיה שבועות ומאז חלפו כשלושה חודשים ללא מחזור. רופא הנשים נתן לי כדורי פרוגסטרון לחמישה ימים, אך גם בעקבותיהם לא הגיע המחזור (חלפו יותר משבועיים מאז סיום הכדורים).
יש לי כאבי בטן תחתונה הולכים וחוזרים ומידי כמה שבועות מופיע כאב חד צידי (שבעבר זהיתי אותו ככאב ביוץ).
האם העדר מחזור מעיד בהכרח על העדר ביוץ? והאם לאחר תקופה כה ארוכה כדאי לזרז את המחזור באמצעים חיצוניים כלשהם או פשוט להמשיך לחכות?
מהם האמצעים לזירוז המחזור הקיימים ברפואה הסינית? כיצד מתייחסת הרפואה הסינית למתן הורמונים הנהוג ברפואה הקונבנציונלית?
אציין רק שבעבר הריתי באופן ספונטני וחויתי הריון קל ותקין, גם לפניו היו מחזורים ארוכים במיוחד עם ביוץ לאחר כחמישה שבועות.
אודה לך מאוד על כל מידע,
אלה.