הוספת הודעההוספת תגובה פורום דולה - תומכת לידה - ראש הפורום

מבולבלת מה נכון לי ,

דנה(1.3.2013, 12:10)

היי , אני בת 30 בעזרת ה' הריון ראשון :) כיום אני שבוע 26.

אני מוצאת את עצמי כבר שלושה חודשים מנסה להתחבר אל עצמי ואל רגשותיי ולחשוב מה יהיה נכון לי בלידה.

אני יודעת שכן הייתי רוצה את בעלי בלידה אך בלב שלי אני יודעת שהוא לא יודע בכלל מזה, הוא לא מוכן נפשית לזה, אני לא רואה אותו קורא מאמרים מתעניין, והחשש שלי שהוא יקבל "סטירה" בלידה. צריך הכנה נפשית לדבר כזה ולא נראה לי שהוא מבין. בלי שום קשר לזה אני בחורה מסורתית ומצד אחד אני לא בטוחה שזה נכון שבעלי יהיה איתי בחדר לידה (למרות שאמרו לי שהוא יכול רק להיות ליד ראשי) אך עצם זה שיוצא לי "ממקום מיני בעיניו" תינוק, או שיראה גם דם, מפחדת שזה יכול להרוס בנינו את הקשר הזוגי. שמעתי לא פעם שגברים לא יכלו לגעת בנשים שלהם אחרי לידה. ומזה אני חוששת. מעבר לכך שבסרט הוא רואה דם וניהיה לו סחרחורות אז בלידה?

ושואלת את עצמי האם הוא יוכל לראות אותי סובלת? אולי צועקת, עצבנית? האם הוא יוכל להיות חזק בישבילי. היו לנו הרבה מריבות שעירערו לי את הבטחון והשקט וזה עוד שאלה האם הוא זה שייתן לי את הבטחון? (היו לו כמה אמירות ילדותיות כמו " את לא האישה היחידה שיולדת, ופתאום אני קולטת שהוא ממש רחוק מלהבין מה קורה פה!!!!

אז אני מבולבלת לגביו, ופתאום חשה לבד כי עם אימי אני לא חשה בטחון וגם לא עם אחותי. אז חשבתי על מישהי מקצועית ,שפיצית שתחזק אותי, תתמוך בי, תבין אותי. אני מפחדת מהלידה, אני מפחדת מהכיסא של רופאת נשים והפתיחה של הרגלים אז הריון??

אני יודעת שדולה זה הרבה כסף , ועוד לא התחלתי הכרויות עם דולות, אבל אולי זה יעזור לי בתהליך שלי ....

אני מתל אביב, בעזרת ה' מתכננת ללדת בליס.

(נ.ב דיברנו כבר אני חושבת אך הפחד ומעט המחיר שדולה לוקחת מעט שיתק אותי מלהתקדם והיום אני כבר חודש שישי)