פורום אורולוגיה ילדים - ראש הפורום

ילדה בת 9 עם צריבה

דנה(7.8.2013, 12:48)

PH (U) 6.00 5,00 - 8,00 .(..*.......).
Nitrit (U) NEGATIVE
Ketone (U) NEGATIVE 0,00 - 0,00
Glucose (U) NORMAL 0,00 - 0,00
Urobilinogen (U) NORMAL 0,00 - 1,00
Bilirubin (U) NEGATIVE 0,00 - 1,00
Protein (U) 20.00 mg/dL 0,00 - 30,0 .(......*...).
Leucocytes (U) 25.00 cell/µl 0,00 - 10,0 .(..........)*
Erythrocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0

================
שתן -מיקרוסקופיה

================
Leucocytes (U)/Field 5.00 Leuco/F
Erythrocytes (U)/Field 2.00 Ery/F
Mucous (U) +++
Squamous Epithelial Cell +
Calcium Oxalate (Crys) ++

שלום, בבקשה עזרתך בפיענוח תוצאות הבדיקה. נלקחה תרבית ותוצאות יהיו מחר. מה משמעות המוקוס בשתן? והסידן? תודה!