עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
המשך שאלות
A (7.6.2011, 19:29)מדוע טווחי היחוס האמריקאים(70-100) שונים מהמדדים הארופאים( 65-110? אם 2 נבדקים בני אותו גיל יאכלו את אותה ארוחה ( מרובת פחמימות + פרי)לראשון התוצאה לאחר שעתיים תיהייה 134 והשני ייקבל תוצאה של 100 ע"פ ששניהם מתחת ל -ערך העליון של טווחי היחוס האם ההיתיחסות שלך ל-שניהם כלא סוכרתים תיהיה באופן שווה?( או שזה עם התוצאה 134 הוא פסיעה לפני היותו טרום סוכרתי<?........... האם אצל אדם בריא שאוכל חבילת שוקולד ועוד פיתה עם שניצל+ פחית משקה ממותק המדדים לאחר הארוחה עשירת הסוכרים והפחמימות הזאת אמורים להיות פחות מ 140????נכנסתי להגדרות בדיקת סוכר לאחר האוכל לפי איגוד האמריקאי ....וראיתי שהם מתיחסים גם לבדיקת רמת הסוכר שעה לאחר האוכל עד 140....שעתיים לאחר האוכל מתחת ל-120.....ובכל זאת הכיתוב הוא שעתיים לאחר הארווחה עד 140 לא נחשב כסוכרתי........איך אני אמור להבין ת'נאמר?.......שאלה נוספת: החישוב של ארוחה לבדיקת סוכר שעתיים אחרי נמדדת בכמות קלוריות/פחמימות......../אחר?........ב- מדידדת ה- שעתיים הם מה-ביס הראשון או בסוף הארוחה?בתודה מראש.......A