פורום זוגיות באימון אישי - ראש הפורום

עצה

שני(30.11.2009, 11:06)

שלום,

אני נ +1 ובהריון בחודש חמישי. במקצועי אני מנהלת שיווק בהיטק. לצערי מובטלת כרגע מאחר והחברה האחרונה בה עבדתי נסגרה. ההריון מקשה עליי למצוא עבודה חדשה.

מאז ומתמיד דמיינתי את חיי עם בן זוג במערכת יחסים שיוויונית, בה בן הזוג לוקח אחריות שווה על תחזוק הבית והטיפול בילדים.

ואכן התחתנתי עם בחור מאוד משכיל ופמיניסט. ובהתחלה התחושה היתה הוגנת. אך לאט לאט אנו מוצאים עצמנו נשאבים לתוך הסטראוטיפ. במיוחד מאז שאני מחוסרת עבודה. כאשר כרגע המצב הוא ש- 100% מהאחריות על הבית והילד היא עליי. המצב מאוד מתסכל וגורר אותנו (אותי) לריבים חוזרים. כאשר לתקופות קצרות לאחר הריב בן זוגי עושה יותר ולאט לאט חוזר המצב לקדמותו.

אין לנו כרגע אפשרות כלכלית להעסיק עוזרת בית. בתקופות שהיתה לנו עוזרת הריבים כמעט ולא קרו.

יש לך אולי עצה בשבילנו? לי ברור שאני לא מוכנה שהמצב יישאר כמו שהוא ומבחינתו - הוא עושה מה שהוא יכול מבחינת הזמן שהוא בבית (עובד שעות ארוכות).