עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
אטפיק דרמטיטיס
אביטל (28.12.2009, 14:32)בס"ד
ד"ר שלום,
אני בת 21,סובלת מאטופיק דרמטיטיס חזק מאז שאני זוכרת את עצמי.
ניסיתי עשרות משחות,טיפול הומאופטי וכדורים.
הכדורים שהכי עזרו לי לתחושת הגרד הם היסטזין והם יצאו מסל הבריאות.
המשחות,חלקן עזרו אבל עם סטרואידים בדרך כלל וגם,בשלב כלשהו פשוט לא השתלטתי על הגירוד והכל חזר.(וכמובן, תמיד נשארו אי אלו צלקות)
עם השנים המצב רק החמיר ואני מוצאת את עצמי בשנים האחרונות בכלל ועכשיו בפרט במצב חמור ביותר ומרגישה בבור ללא תחתית. מגרד לי כל הזמן ומעבר לפצעים הרבים אני כל הזמן באי נחת ובתקופה האחרונה מתעוררת כל הזמן מתוך שינה ואחרי תשע בערב מוצאת את עצמי לא מסוגלת לתפקד יותר מרוב עייפות ובכלל אני כל הזמן עייפה. לא מספיקה לא לסיים שיעורים (אני לומדת לתואר עכשיו),לא לסדר את הבית ושלא נדבר על לקנות לעצמי דברים ולצאת מדי פעם. אני מתה מעייפות כל הזמן, לא מצליחה לישון ולא לעשות דברים אחרים.הגירוד והפצעים מוציאים אותו מדעתי.
אני כבר לא יודעת למי לפנות,לאיזו סוג רפואה ללכת.אני מוכנה לשנות את כל הרגלי האכילה שלי ולנסות כל דבר ובלבד שאצליח לצאת מהדבר הזה שכ"כ משפיע לי על החיים.
בתודה מראש,
אם תצליח ולו במעט לעזור לי,אשריך.