הוספת הודעה פורום מחלות ריאה - מבוגרים - ראש הפורום

צילום חזה

ד"ר גבריאל איזביצקי(12.1.2009, 12:07)

שלום

מאחר וכבר לקחת אנטיביוטיקה לא אחווה את דעתי על הנושא הזה.

אכן מומלץ לעשות צילום חזה ביקורת בעוד כ 6 שבועות ואם ההצללה עדיין קיימת יש לשקול ביצוע CT בחתכים דקים.

כל טוב

בברכה,
ד"ר גבריאל איזביצקי
רופא בכיר
מומחה לרפואה פנימית ומחלות ריאה
מרכז רפואי שערי צדק, ירושלים