הוספת הודעההוספת תגובה פורום שרירני רחם - מיומות - ראש הפורום

זריקת לוקרין

פרופ' תדיר(4.7.2010, 12:26)

אכן כן. הרירית תהיה דקה יותר והדימומים יחלשו. אולם יש לדעת שטיפול זה הינו קצר מועד ולא ניתן לחזור עליו בד"כ שוב ושוב עקב תופעות גיל המעבר וסיבוכים אחרים.

פרופ' יונה תדיר