הוספת הודעההוספת תגובה פורום שרירני רחם - מיומות - ראש הפורום

רחם שרירני

פרופ' תדיר(24.12.2011, 11:07)

משאלתך לא ידוע אם מימשת את תכניות הילודה שלך? והאם את סובלת משינויי במחזור הווסת (דימומים וכיוב'). שרירן זה לכשעצמו אינו בגודל המצדיק טיפול (ניתוח או אחר, אם אינו גורם לעיות בווסת) אבל יש הצדקה למעקב רפואי מסודר ומתועד. זה שבעבר לא היה שרירן אינו אומר דבר אלא רק שהוא בתהליך של גדילה, וימשיך לגדול . האם הלשאיר או להוציא את ההתקן זו שאלה נפרדת שהיא , בין היתר, פועל יוצא של מיקום השרירן. ההתקן עלול לנדוד כלפי מעלה עם הזמן, עם גידול השרירן והרחם, ויש לקחת זאת בחשבון, לצד השיקולים של חלופות לאמצעי מניעה.

פרופ' יונה תדיר