הוספת הודעההוספת תגובה פורום תשוקה וחשק מיני בזוגיות - ראש הפורום

זקוקה לעצה

נועה(11.6.2011, 11:31)

שלום,

אני והחבר שלי כבר שבעה חודשים יחד, והוא הבחור הראשון והיחיד ששכבתי איתו, כך שחוץ מזה אפשר להגיש שאין לי יותר מידי ניסיון. לפני כמה זמן הרגשתי שמשהו לא כשורה בינינו ביחסי המין והחלטתי לדבר איתו על זה.

מהשיחה הבנתי שמזה חודשיים קשה לו להתרכז בעצמו בזמן יחסי מין והוא ממש צריך להתאמץ כדי לגמור. אמר שזה לא היה כך לפני כן אצלנו, וגם שזה בחיים לא קרה לו עם בנות אחרות, שאיתן בזמן יחסי מין הוא היה צריך להתאמץ כדי לא לגמור ולא להיפך. הוא גם אמר שאיתי הוא כנראה לא מתרכז בעצמו כי מתרכז בי כי חושש להכאיב לי וכי רוצה שאהנה (אני נראית עדינה והוא בחור גדול). לגבי העניין הזה ניסיתי להבהיר לו שהוא לא מכאיב לי כלל וכי אני מאוד נהנית ואוהבת לקיים עמו יחסי מין. מעבר לסיבה זו אמר כי יכול להיות שלחוץ מהלימודים (שנינו סטודנטים ועכשיו אוטוטו תקופת מבחנים), אבל בגדול הרגשתי ונראה לי שהוא לא יודע למה זה כך.

העניין נורא מטריד אותי (שלא לדבר על מוריד לי את הביטחון העצמי כי לא קרה לו אף פעם עם אחרות), אני מאוד אוהבת אותו וחוששת שאם לא נתגבר על כך זה יכול לגרום לסיום הקשר.

דבר נוסף הוא שאני לא כ"כ יודעת איך "לרדת" וחוץ מפעם אחת שהצליח לגמור מכך (אחרי הרבה מאמץ משנינו), אני לא מצליחה לעשות זאת כמו שצריך ולגרום לו לגמור. אני יודעת שהוא נורא אוהב את זה, אפילו יותר מחדירה, ושגם זה לא קרה לו אף פעם עם אחרות.

כשדיברנו על זה, הוא ביקש שלא אסיק מסקנות מכך וכי הוא מאוד אוהב אותי ושזה אולי יעבור בהמשך. אני לא יכולה שלא לחשוב על זה וזה מאוד מטריד אותי, ואני כל הזמן שואלת את עצמי למה זה כך דווקא איתי, כי לטענתו הוא לא אהב עוד מישהי כמו שהוא אוהב אותי.

אני לא רוצה שהמצב בינינו יהיה כזה שהוא לא ירצה לקיים איתי יחסים ושלא יתרגש מזה ויאהב את זה כמו שאני אוהבת.

אני ממש זקוקה לעצה..ואני לא יודעת מה לעשות ולמי ללכת להתייעץ..