עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
אי יכולת להנות במיטה
ריקה (30.6.2012, 15:45)אפשר לומר שמעולם ,ואני כבר לא ילדה , לא נהניתי מיחסי מין .אולי זה התחיל מפגיעה מינית (חד פעמית) בילדות .בנעורים לא התרגשתי מגברים -אולי רק מחשבתית .משהו בחשקים /אולי בהורמונים היה "מדוכא" .לא חושבת ששידרתי להם משהו .
בהמשך הכרות עם גבר מבוגר ממני ,הוא כן סיקרן אותי ,אבל לא בשביל מערכת יחסים ,ובכל זאת נשארתי איתו כי הייתי צריכה להוכיח לעצמי שאני נורמלית ,נמשכת לגברים .טראומתי .כל נושא המין הוא טראומתי בעיניי ,מאז הילדות ועד ההתנסות האמיתית הראשונה שהיתה זוועתית ,ועוד בהמשך ,סקרנות לגבי נשים ,התנסות ,גם שם לא ממש נהניתי .והתחושה שגברים רוצים ומונעים רק על ידי הצורך בסקס ומפרשים כל חיבוק ומגע -כמגע מיני .תמיד יש איזה צורך במשהו אחר ,שלא מסופק .וכשניסיתי עם נשים -גם שם ..מיניות ושתיקה על חשבון דיבורים ,הבעת רגשות ,שיחה נורמלית וכו' .
גם אני חושבת -או לפחות חשבתי ,הרבה על מין (כרגע מרגישה מדוכאת לגמרי בעניין ).
עד היום מאשימים אותי שאני קרירה ,מרוחקת ,לא מפרגנת ועוד כהנה וכהנה .מישהי זרה שראתה אותי מרחוק פעם אמרה לי את זה מיד כשראתה אותי לראשונה .זה הרגיז אותי ברמות עד כדי חוסר טקט בעיניי .