הוספת הודעה פורום אונקולוגיה ילדים - ראש הפורום

האם יש צורך לקחת תוסף ברזל?

עידן(13.8.2015, 15:10)

שלום פרופסור קפלינסקי,

אני מצרף מטה את תוצאות הספירת דם של הבת שלי בת השנה ו9 חודשים,

האם צריך לתת לה תוסף ברזל? ה IRON ממש חורג עומד על 21.

תודה,

LIPEMIC INDEX NORMAL

HEMOLYTIC IND. NORMAL

ICTERIC INDEX NORMAL

IRON 21.00 UG/DL ( 50.00- 120.00)*(.........)

CRP 1.20 MG/L ( 0.00- 5.00) (.*.......)

WBC 5.40 K/UL ( 5.00- 13.00) (*........)

NEUTROPHILS 3.10 K/UL ( 1.20- 6.40) (..*......)

NEUTROPHILS % 56.20 % ( 19.00- 51.00) (.........)*

LYMPHOCYTES 1.76 K/UL ( 2.60- 8.10)*(.........)

LYMPHOCYTES % 32.50 % ( 41.00- 68.00)*(.........)

MONOCYTES 0.53 K/UL ( 0.25- 1.43) (.*.......)

MONOCYTES % 9.70 % ( 5.00- 11.00) (......*..)

EOSINOPHILS 0.06 K/UL ( 0.00- 0.78) (*........)

EOSINOPHILS % 1.19 % ( 0.00- 6.00) (.*.......)

BASOPHILS 0.02 K/UL ( 0.00- 0.20) (*........)

BASOPHILS % 0.34 % ( 0.00- 1.50) (.*.......)

RBC 4.07 M/UL ( 3.90- 5.50) (*........)

HEMOGLOBIN 10.80 G/DL ( 11.00- 14.00)*(.........)

HEMATOCRIT 31.70 % ( 32.00- 41.00)*(.........)

MCV 77.80 FL ( 70.00- 85.00) (....*....)

MCH 26.40 PG ( 23.00- 29.00) (....*....)

MCHC 34.00 G/DL ( 32.00- 35.50) (....*....)

PLATELETS 189.00 K/UL ( 190.00- 450.00)*(.........)

MPV 9.00 FL ( 6.50- 11.50) (....*....)

RDW 13.30 % ( 11.00- 17.50) (..*......)