הוספת הודעה פורום אונקולוגיה ילדים - ראש הפורום

בדיקות

נירה(7.1.2016, 16:53)

בת 56 בריאה בדרך כלל פרט להשימוטו מטופלת ומאוזנת .בקשתי בדיקות שגרתיות
והכל תקין פרט לפיברינוגן קלאוס 415 ,כשהנורמה היא 200-400 .
PTT=40.5 ,כשהנורמה 21-38 .
PT%=93
INR=1.04
PT seconds=12
אין לי דימומים ובעיות קרישיות יתר במשפחה, יש לציין שבעבר PTT ןפירינוגן היו תקינים
מה דעתך? בת 56 בריאה בדרך כלל פרט להשימוטו מטופלת ומאוזנת .בקשתי בדיקות שגרתיות
והכל תקין פרט לפיברינוגן קלאוס 415 ,כשהנורמה היא 200-400 .
PTT=40.5 ,כשהנורמה 21-38 .
PT%=93
INR=1.04
PT seconds=12
אין לי דימומים ובעיות קרישיות יתר במשפחה, יש לציין שבעבר PTT ןפירינוגן היו תקינים
מה דעתך?