עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
חלב אם
ג'ולי שור (24.11.2000, 22:54)שלום גליה,
- ניתן לשמור חלב אם בטמפרטורת החדר במשך 6 שעות לפחות
(בארצות קרות יותר חלב אם מוחזק בטמפ' החדר גם 10 שעות). - ניתן לשמור חלב אם בקירור למשך 6 ימים.
- ניתן לשמור חלב אם בהקפאה למשך 3 חודשים.
עם זאת, ככל שחלב טרי יותר הוא טוב יותר (הקפאה הורסת את התאים החיים והפעילים בחלב). ניתן למהול חלב טרי בחלב מהקפאה, אך לפני כן יש לקררו במקרר. וכן, ניתן לערבב חלב קפוא מתאריכים שונים.
בהצלחה,
ג'ולי שור