עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
בנות היי-מה זה צבע מאכל טבעי?
יעלי (8.7.2007, 11:07)לא אמור להיות טעם.
קרם שוקולג (שוקולד מריר איכותי עם שמנת מתוקה חמה - להמיס בלי לבשל).
קרם וניל - אינסטנט פודינג. - לבן
משחק ביניהם יתן גוונים של חום.
קרם וניל + כף מי סלק: סגול/ורוד - לסלק טעם מתקתק עדין, לא מורגש בגלל המינון הנמוך.
קרם וניל+פירות יער טחונים: סגול יפה יפה, קצת טעם של פירות יער (טעים!).
קרם וניל+ כורכום - צהוב אבל מגעיל בטעם!! (אני ויתרתי כמובן)
קרם וניל+ זעפרן - צהוב, כתום. לא הצלחתי, נגה טוענת שיוצא מעולה.
קרם וניל+ משמשים מיובשים, מבושלים וטחונים: צהוב, נותן טעם קצת חמצמץ לקרם. בעיני טעים.
אפשר לנסות לערבב את הקרם עם פירות יבשים מבושלים וטחונים או עם ריבות טבעיות ובריאות לשאר צבעים.