עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
מירי א.
ענת ב. (17.10.2007, 12:44)
העוגה היא עוגת טורט רגילה לחלוטין, היתרון העצום שלה הוא שהיא לא מתפרקת. את אמורה לצנן אותה היטב והיא נשארת יחידה אחת מאוחדת. אפשר ממש להרים אותה בקלות. שוקולד צ'יפס נראה לי תחליף סביר, אף פעם לא ניסיתי. את כמובן יכולה לשים דף אכיל, אבל נדמה לי שאת אמורה להניח אותו על קרם, לא? אם כן, תוכלי להכין קרם משמנת מתוקה / צמחית, כוס חלב ופודינג וניל, לחצות אותה, למלא ולהשאיר מעט לציפוי.