הוספת הודעה פורום גינקולוגיה - ראש הפורום

פרופיל הורמונלי בגיל 45

מ. ג.(2.9.2016, 7:51)

נשואה + 2 מהשנה המחזור מקדים לי כל פעם בשבוע ... האם הבדיקות ששלחו אותי בסדר לגילי? עשיתי א הבדיקות ביום השלישי למחזור ....

שמתי לב שיש ממש שינוי מינואר 2016 ... לרעה.

SHBG 29.8 nmol/L
18.0
סמן - ערך תקין
29.8
144.0
FREE ANDROGEN INDEX 4.0
0.6
סמן - ערך תקין
4.0
12.0
17-OH-PROGESTERONE בעבודה הערות והסבר
TSH 2.84 mIU/L
0.55
סמן - ערך תקין
2.84
4.78
הערות והסבר | גרף
T4- FREE 13.4 pmol/L
10.0
סמן - ערך תקין
13.4
20.0
הערות והסבר | גרף
LH 4.20 IU/L הערות והסבר
FSH 15.40 IU/L הערות והסבר
PROLACTIN 206.5 mIU/L הערות והסבר
PROGESTERONE 2.1 nmol/L הערות והסבר
TESTOSTERONE- TOTAL 1.20 nmol/L
0.90
סמן - ערך תקין
1.20
2.60
הערות והסבר
ANDROSTENEDIONE 3.13 nmol/L
1.00
סמן - ערך תקין
3.13
11.50
DHEA SULPHATE 3.91 µmol/L
0.90
סמן - ערך תקין
3.91
11.60
הערות והסבר

ואלו הבדיקות שעשיתי בינואר 2016 :

ESTRADIOL (E-2) 171 pmol/L הערות והסבר
TSH 3.45 mIU/L
0.55
סמן - ערך תקין
3.45
4.78
הערות והסבר | גרף
LH 1.80 IU/L הערות והסבר
FSH 7.40 IU/L הערות והסבר
PROLACTIN 155.3 mIU/L הערות והסבר
VITAMIN B12 329 pmol/L הערות והסבר | גרף
FOLIC ACID 20.4 nmol/L הערות והסבר
הערות לבדיקות
ESTRADIOL (E-2)
Midcycle 130 - 2095
Follicular phase 71.6-529
Males ND-146.1
Postmenopausal ND - 118.2
Luteal phase 205-786
LH
follicular phase 1.9-12.5
midcycle peak 8.7-76.3
Postmenopausal 15.9-54.0
pregnant < 0.1-1.5
luteal phase 0.5-16.9
FSH
follicular phase 2.5-10.2
midcycle peak 3.4-33.4
Postmenopausal 23.0-116.3
pregnant < 0.3
luteal phase 1.5-9.1
PROLACTIN
Nonpregnant 59-619
Postmenopausal 38-430
pregnant 206-4420
VITAMIN B12
DEFFICIENT <125
INTERMEDIATE 120-180
NORMAL 170-712
FOLIC ACID
NORMAL:Higher than 12.2
INTERMEDIATE:7.6-12.2
DEFICIENT:0.8-7.6