הוספת הודעה פורום גינקולוגיה - ראש הפורום

סרזט ודימום מחזור

ד"ר לייטס סופיה(11.7.2017, 19:18)

שלום אורית,

אכן חשוב לשלול הריון כי זו סיבה נפוצה לאיחור בווסת ודימום מוגבר תחת טיפול בסרזט.

כמו כן לא ציינת אם נטלת את הכדורים באופן סדיר, כי אם מחסירים או מפסיקים את הטיפול באמצע יכול להופיע דימום מוגבר.

בכל אופן לצורך המשך בירור מומלץ לפנות לרופא נשים מטפל.

בברכה,
ד"ר לייטס סופיה
אגף נשים ויולדות
מרכז רפואי וולפסון