הוספת הודעה פורום גינקולוגיה - ראש הפורום

פרופיל הורמונאלי

לונה(28.7.2017, 17:51)

לא יודעת אם אני במקום הנכון אבל..אני חייבת עזרה כי אני ממש לחוצה. עשיתי פרופיל הורמונאלי ביום השני של הווסת. והגיעו התוצאות. מה שמדאיג אותי זה האסטדריול E2 קראתי שאם הוא גבוה זה יכול להצביע על גידול בשחלה! יש לציין שכבר חודשיים יש לי ציסטה פשוטה בשחלה שנבדקה באולטראסאונד ונמצאה לא מדאיגה כלל בדיקרת מרקרים תקינה ca 13.35 . אפשר עזרה?

ESTRADIOL (E-2) 431 pmol/L
17-OH-PROGESTERONE בעבודה
TSH 1.44 mIU/L
0.55
סמן - ערך תקין
1.44 4.78 הערות והסבר| גרף
LH 2.50 IU/L הערות והסבר
FSH 8.60 IU/L הערות והסבר
PROLACTIN 143.7 mIU/L הערות והסבר
PROGESTERONE 2.7 nmol/L הערות והסבר
TESTOSTERONE- TOTAL 1.80 nmol/L
0.90
סמן - ערך תקין
1.80 2.60 הערות והסבר
ANDROSTENEDIONE 9.73 nmol/L
1.00
סמן - ערך תקין
9.73 11.50
DHEA SULPHATE 4.51 µmol/L
0.90
סמן - ערך תקין
4.51 11.60 הערות והסבר
הערות לבדיקות
ESTRADIOL (E-2)
Midcycle 130 - 2095
Follicular phase 71.6-529
Males ND-146.1
Postmenopausal ND - 118.2
Luteal phase 205-786
LH
follicular phase 1.9-12.5
midcycle peak 8.7-76.3
Postmenopausal 15.9-54.0
pregnant < 0.1-1.5
luteal phase 0.5-16.9
FSH
follicular phase 2.5-10.2
midcycle peak 3.4-33.4
Postmenopausal 23.0-116.3
pregnant < 0.3
luteal phase 1.5-9.1
PROLACTIN
Nonpregnant 59-619
Postmenopausal 38-430
pregnant 206-4420
PROGESTERONE
follicular phase 0.48-4.4
Postmenopausal females ND
mid luteal phase 14.12-89
luteal phase 10.62-81.28
ANDROSTENEDIONE
שינוי שיטה וערכי יחוס החל