עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
היפרפאתירואיזם ראשוני
יעל גלור (10.10.2010, 10:01)מירי בוקר טוב,
אדנומה של הפאראתירואיד היא גידול שפיר אשר מפריש PTH, הורמון שקשור למשק הסידן בגוף וגורם לעודף סידן וחוסר פוספאט בדם.בדר"כ לאחר אולטראסונד ובדיקת דם ממליצים הרופאים להוציא את הבלוטה.
ראשית אני ממליצה לך להתיעץ עם הרופא שלך ולאבחן עד כמה רלוונטית ההוצאה המיידית, ואם ישנה אפשרות לדחות מעט את הניתוח ולנסות טיפול אלטרנטיבי-הומאופתי אינטנסיבי למשך זמן ברור ומוגבל, שאם לא יניב תוצאות תגשי מיידית לניתוח.
אם מבחינה בריאותית ובהתאם למצב והנחיות הרופא אין אפשרות כזו, טיפול הומאופתי יכול לעזור מאוד בשיקום הגוף והתמודדות עם תופעות הלוואי שהוצאת בלוטת התריס עלולה לגרום.
טיפול הומאופתי עוזר פעמים רבות בכול הקשור להיפרתאירודיזם ומטבוליזם הגוף, אך חשוב מאוד כול החלטה שאת מבצעת לעשות בשיתוף ובהסכמת הרופא שמלווה אותך.
בהצלחה ורפואה שלמה,
בברכה,
יעל גלור