הוספת הודעה פורום גיניקולוגיה אונקולוגית - ראש הפורום

פענוח בדיקות דם

רון(2.10.2013, 12:32)
WBC 12.60 K/UL ( 4.00- 10.00) (.........)* NEUTROPHILS 7.20 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)* NEUTROPHILS % 56.90 % ( 46.00- 68.00) (...*.....) LYMPHOCYTES 4.20 K/UL ( 1.10- 3.50) (.........)* LYMPHOCYTES % 33.30 % ( 15.00- 45.00) (....*....) ראיתי שזה אדום למה ??? נשלחתי לבדיקות בגלל בחילות חוזרות לקחתי מעל חודשיים אנטיביוטיקה בנוסף בגלל הילובקטר ועכשיו ראיתי שיש לי כדוריות לבנות ממש מעל הנורמה מה זה אומר מסוכן?