עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
שלום רב,
ההבדל העקרוני בין לחם לבן ללחם מחיטה מלאה הוא בכמות הסיבים שבו. בלחם לבן אין סיבים בלחם מחיטה מלאה יש כגרם אחד לכל חמישים קלוריות. ריכוז הילבון אף הוא בבוה יותר בלחם מחיטה מלאה משתי סבות אילו הערך הקלורי של חם מלא נעט גבוה יותר. באשר לטעם - הלחם הלבן מועדף. האם עליך לצאת מעורך ומגדרך ולהיצמד ללחם מלא בלבד? מסופקני. לא יקרה מאום אם אכילת לחם לבן תלווה באכילת לחם מחיטה מלאה והפך
בברכה,
פרופ. ראובן שטינהרץ