עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
שבועות בפתח
יעל (12.5.2010, 22:45)לזניה, מעניין?
אני עושה את זו של רות סירקיס מהמטבח באהבה.
במקום עלי פסטה ייעודיים אני משתשמת בפסטה רחבה רגילה
שתי קערות , בקערה ראשונה 2 גבינות קוט'ג ביצה אחת מלח ופלפל שחור
אפשר להוסיף גבינות שאוהבים כמו בולגרית רוקפור וכו'
קערה שניה, רסק עגבניות אני משתשמת בהרבה יחסית שלוש מיכלים גדולים
שום שאני כותשת מלח ופלפל שחור
בסיר מרתיחים מים מבשלים איטריות
בתבנית פירקס בלי לשמן שמים שיכבה של איטריות מעליהם רוטב הקוט'ג
על זה הרוטב האדום. ושוב איטריות וכן הלאה מסיימים ברוטב האדום
ולתנור עד שמתיצב.
אפשר בין השכבות להוסיף תרד לצבע ויופי.