עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
שרית ואנה
שושה (23.2.2012, 14:44)בנות, הפורום הזה לא נועד לכעוס אחת על השניה... אלא לתמוך אחת בשניה.
אם לאנה היה את האומץ לשתף אותנו בקושי שהיא מרגישה זה מצויין, אפילו שיש לה ילדים, כוונתה היתה טובה, כי יש נשים שבשלב מסויים מתייאשות מנסיונות ומוותרות, אז יש בזה קמצוץ תקווה, למרות שלחלקינו זה יצרום שמדברים על הנושא.
כל אחת צריכה להשלים עם המצב הזמני הזה שיחלוף, כולנו פה בשביל לתמוך בין אם יש ילדים ובין אם אין.
ילדים זו נחמה גדולה, ואני זוכרת שאפילו אני המלצתי לאנה להתנחם בצער שלה על ידי חיבוק קטנטן מהם. בסופו של דבר כולנו נזכה לילדים, הרפואה מתקדמת מאוד ותוכל לסייע לנו... הכל עיניין של הבנה וסבלנות.
שרית, אני מבינה את הצורך שלך לגונן עלינו, אבל זה באמת לא מפריע (לי לפחות) וגם לי אין ילדים ואני מנסה עוד מעט שנתיים.
חלקינו יודעות מה זאת אהבה של ילדים, אם זה בעבודה או אחיינים, או ילדים של חברים/שכנים וכו'...אין ספק שזו לא אהבה של ילדים משלך, אבל זה גם נחמה. כמה מאיתנו אפילו מוצאות את הנחמה פה, בשביל זה אנחנו כאן.
בנות, אל תכעסו, תנסו לראות את הטוב שבמילים שכל אחת אומרת, אין כל כוונה זדונית לעשות רע לאף אחד...