פורומים חדשים
כלים שימושיים
מורן-הנה: בשר
דניאלי בעבודה (30.1.2008, 12:08)אז ככה
קונים גוש 5, אבל הפעם לא חותכים אותו. משאירים שלם
שוטפים את הבשר היטב
לוקחים ביד שום כתוש, ומורחים על כל הבשר טוב טוב, ככה ממש לעשות לו מסאג'
לוקחים מרק בצל, לא אבקת מרק בצל אלא שקית כזאת להכנת מרק בצל (כמו של קנור)
ומורחים את הבשר גם באבקה הזאת
עוטפים את הבשר בנייר כסף טוב טוב
שמים בתבנית (לקליטת הנוזלין אם ישפכו מהבשר)
ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה
משאירים שעה בתנור בחום גבוה
אחרי שעה, לא פותחים את התנור. מנמיכים לחום בינוני ומשאירים עוד שעה
זהו הבשר מוכן
שתפתחי את הנייר כסף - את תראי בשר עסיסי ורך עם כל הנוזלים מסביב
עכשיו איך אני מגישה את זה
אפשר כמו שזה לפרוס ולהכין במחבת עם רוטב פטריות או רוטב צלי (כזה מהשקית)
זה יוצא מעולה
וליד זה - כל תוספת למשל...תפוחי אדמה חחחחחח
בתאבון