פורומים חדשים
כלים שימושיים
ולגבי הבשר שעשיתי
אילנית (בעבודה) (6.4.2008, 15:33)אני רוצה לפרסם אבל פוחדת שאשכח משהו
מה שזכור לי , ונראה לי שלא שכחתי כלום
בשר כתף מס' 5 (חתיכה שלמה בערך 800 גר)
כף ריבה (לא משנה איזו)
לגבי היין , נדמה לי 2 כוסות יין מתוק
8 שיני שום
מים לכסות את הבשר
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
פיטריות שלמות / חתוכות 400 גרם
מטגנים את הבשר עד להזהבה, מוציאים אותו ומניחים בצלחת,
מטגנים את השום עד להזהבה, ומוסיפים את הבשר , מכינים את הרוטב ושופכים על הבשר , מוסיפים את הפיטריות
לאחר מכן מכסים עם מ ים את הבשר, ונותנים לזה להתבשל עד שהרוטב מצטמצם
יצא ממש טעים , ולא כזה מתוק למרות שזה נשמע ככה,