פורומים חדשים
כלים שימושיים
חזרתי
אילנה אמא של רוני. (24.8.2008, 21:42)היי
גם אני חזרתי
תראי לא הייתה לי בזמנו בחירה האם ללדת או לא בגלל רעלת הריון, ומיעוט מי שפיר כתוצאה מכך והיקף בטן קטן של רוני... ואני לא אגיד שזה כיף לעבור כמה ימים של זירוזים שונים - רק ביום רביעי קיבלתי על הבוקר תרופה לוריד והכל זרם והתפתח ובערב ילדתי.
אני לא יודעת מה להגיד לך האם אני מעדיפה לחכות ללידה שתתפתח לבד...כי גם בזה יש חוסר וודאות, ומתח ואת לא יודעת מתי זה יגמר.
אני די סמכתי על הרופאים - הם הרי כל יום מתמודדים עם מקרים מאוד מסובכים, הם המומחים מבחינתי. וגם לך אני ממליצה להקשיב להמלצות של רופאים - של רופא נשים שמכיר אותך ואת ההיסטוריה שלך, ואם את לא סומכת עליו תבקשי דעה נוספת...העיקר שתהיי שלמה עם החלטתך. עובר גדול זה אומנם יכול להפחיד אבל א' את לא ראשונה שיש לה עובר כזה, ב' לפעמים גם הערכת משקל היא רק הערכה.
בהצלחה