עוגת שוקולד בשתי שניות
שתים וחצי כוסות קמח תופח של אסם
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
שתי כוסות סוכר
4\3 כוס קקאו
4\3 כוס שמן
כוס מים פושרים
4 ביצים
כוס מים רותחים בצד
|
בקערה של מעבד מזון מכניסים את כל החומרים עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים
אחרי זה מוסיפים את כוס המים החמים ומערבבים שוב.
שופכים לתבנית 26 או לסיר פלא ואופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך חצי שעה
ניתן לדקור את העוגה עם קיסם או שיפוד ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.
כמה אופציות לציפוי כוס נס קפה - שתי כפות נס קפה ומים חמים כדי שהעוגה תצא לחה ורטובה
או ציפוי שוקולד להמיס שוקולד בסיר ולצפות את העוגה. | | | |
|
|
2 כוסות סוכר 1 ו - 3/4 כוסות קמח 3/4 כוס קקאו 1 ו - 1/2 כפיות סודה לשתיה 1 ו - 1/2 כפיות א. אפיה מלח
1 כוס ריץ’ קפה 2 ביצים 1 ו - 1/2 כפיות ת. וניל 1/2 כוס שמן (או פחות) כוס מים רותחים
קרם: 2 שקיות א. סוכר 4 כפות שמן 4 כפות קקאו 4 כפות מים חמים
אופן ההכנה
1. לערבב סוכר, קמח, קקאו, סודה לשתיה, א. אפיה ומלח 2. להוסיף ריץ’ קפה, ביצים, ת. וניל ושמן - לערבב במיקסר 3. להוסיף מים רותחים ולהמשיך לערבב במיקסר במהירות איטית 4. לשים בתבנית ולאפות בתנור מחומם מראש ב 180 מעלות ל45 דקות.
לבדוק לפני שמוצאים עם קיסם, שהעוגה תהיה עדין קצת רטובה 5. לערבב חומרים של קרם בכף ולשפוך על העוגה כשהיא קצת מתקררת | | | | | | | | | |