פורומים חדשים
כלים שימושיים
בננוס, מה בתפריט לשבת?
ביג מאמא+2 (16.2.2012, 12:26)ממש פשוט:
כרעיים / שוקיים / ירכיים/ גרונות/ כנפיים - איזה חלק שבא לך
לסדר בתבנית גדולה
להוסיף מגוון ירקות
תפו"א, בטטה, גזר, גמבה, קולורבי וכו'
לסדר בתבנית בין חתיכות העוף
במגרדת או בסטיק בלנדר - לגרד 2 עגבניות גדולות ובשלו, בצל גדול , 2 שיני שום , רבע כוס רוטב צ'ילי (לא חובה), פלפל ירוק (אפשר לוותר אם לא אוהבים חריף), וקצת פיטרוזליה או כוסברא
להוסיף לתערובת קצת שמן ומים, לתבל במלח, פלפל שחור, הרבה פפריקה אדומה, טיפה כורכום וקצת אגוז מוסקט.
אני מוסיפה גם גארם מסאלה- אבל אפשר לוותר אם לא מוצאים.
לערבב את הכל, למרוח את התערובת על העוף והירקות, את מה שנשאר לשפוך מעל הכל ולהוסיף טיפה מים שלא יתייבש יותר מידי.
להכניס מכוסה לתנור בחום 160-150 לשעה וחצי - שעתיים. אח"כ להוריד את הכיסוי ולאפות עוד חצי שעה כדי לקבל קצת קריספיות.
בתאבון!