פורומים חדשים
כלים שימושיים
חניתוש
חניתוש (16.2.2012, 13:07)זה המכון:
8 ביצים (אפשר פחות) - מעוכות
4 תפוחי אדמה לא גדולים
1 בצל גדול, קצוץ - מטוגן
חבילת פטרוזיליה, קצוצה
פלפל שחור
מלח
כורכום
מעט שמן
ופה את יכולה לשלב את הגזר והקישואים ולעשות איתם בדיוק מה שאת עושה עם התפו"א - לגבי הפיטריות אני לא יודעת... לא ניסיתי
1. מבשלים את תפוחי האדמה, מועכים (אפשר למעוך לגמרי, או להשאיר גושים) ומוסיפים בצל קצוץ פיטרוזילה תבלינים ביצים. מערבבים הכול לעיסה אחידה.
2. מחממים שמן בסיר טפלון, מוסיפים את התערובת וסוגרים את המכסה,אש בינונית בערך שעה עד שאת רואה שזה מוכן והפשטידה יציבה,
אני מכינה את זה בסיר של ג'חנון יש לך?